sunnuntai 6. toukokuuta 2012

moon light


Hmm.. mistäköhän mä alottaisin... Noooo, vappu meni hyvin mut oli toooooosi kylmä ja loppu oli vähä karu mut muuten hyvin ! ((: Ei ollu niin paljon porukkaa mut ihmiset lisäänty huomattavasti 10jälkeen. Kävi kyllä aika paha juttu meille siin seittemän kaheksan aikaan. Tosiaan poliisit tuli ja jouduttiin sitten kaataamaan juomat pois, mut onneks suurin osa oltiin juotu jo. Yritettiin siinä vähän kertoo et olla tosiaan 2kuukauden päästä 18 mut ei oikee auttanu :D nooh käveltiin sitten suoraan ärrälle ja haettiin lisää juomia :D onneks sen jälkeen ei ollu mitään ongelmia poliisien kanssa. Oli kyllä huvittava tilanne, kaikkea sitä tulee kokee. Pientä loukkantumista tosiaan siinä lopussa, mut onneks kulta huolehti sen verran et olin jo melkein nukkuus ni se vasta meni sitten kotia.  En saanu sieltä kuvia ku en viittiny ottaa kameraa mukaan ku ei tiiä ikinä mitä tälläsenä päivänä tapahtuu. Mut vähä tällästä se oli mutta enemmän vaatetta päällä ja ruohoaki löyty. :D Ja tiistai oltiin sitten vaan kaupungissa heilumassa. Oltiin sitten keskiviikkona ja torstaina maalaamassa nuorisotalo kultsan biljardihuone. Se tuli punaseksi, paljon hienomman ja tilavamman näkönen. Saatiin sitten torstaina pizzat hyvästä työstä namiii :p Ja perjantaina rappe tuli yötä, ja päätettiinkin illalla kattoo kungfu panda. Siin sai kyllä vähän nauraa.
Näin iltalehdessä että tän lauantain ja sunnuntain välisenä yönä olisi ollu kuu lähempänä maata ku koskaan tänä vuonna. Attelin et meen ulos kattelee kameran kanssa mut unohdinkin :/ harmi. En tiedä kuinka lähellä se ois täällä suomessa näkyny mut uskon et olis ollu kiva näky. Näin lähellä se oli toisella puolella maapalloo. Aivan mahtavat kuvat on siitä saatu!


Ja tänään oltiin rapen ja sen mamin ja puolpapin kanssa sen kummitytön luona kun sillä oli synttärit. Se täytti  2 tänään. Oltiin jo eilen ettimäs sille lahtaa mut ostettin vasta tänään aamulla sille lahjoja. Oli tosi kivaa olla siellä ja sen perheen kanssa ! <3 Harmitti ku ei ollu kameraa mukana, ois saanu aivan mahtavia kuvia, mut muistaapi sitten toiste :P 


Tosiaan huomenna paluu arkeen. Onneks on luvattu aurinkoo ja yli 10 astetta. Jaksaaki sitten sitä koulua loppuun asti. Ajokouluki alkaa huomenna, on teoriatunti melkein heti koulun jälkeen woohoo. Saa sitten sitä autokorttiaki ulos joskus !


Hyvät illan jatkot vaan kaikille ! meitsi menee safkaa nyt. Kauhee nälkä ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti