keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Latest

No hei ! Mä en oo taaskaan ehtiny kirjottaa pitkään pitkään aikaan... On ollu kaiken laista tekemistä...On ollu huonoja ja hyviä asioita. Noo, me juhlittiin 22.6. Rapen 18 synttäreitä ja sen lisäks kolmosilla oli samana päivänä synttärit. Vilmalla, viljamilla ja leevillä. Aloteltiin rannalla päin ja myöhemmin illalla mentiin isolla porukalla gringoon ja siitä jatkot sampalle ja siitä kotiin. Loppuilta ei menny aivan niinku piti, mutta siitäkin selvittiin sitten. Ja tässä vähä kuvai:


Noooh.. sitten 1.7. eli sitä seuraava viiko juhlittiin sitten mun 18 synttäreitä ! Päätettiin mennä porukalla mökkiin. Se oli viljamin ja näiden mökki. Oltiin siellä sunnuntaista tiistaihin. Oli kivaa mutta oli hirveästi hyttysiä (tietenkin..) ja matkassa tuli yksi autoista sitten lennettyä ojaan...onneks kellekään ei sattunut mitään, odotettiin sitten hinaus autoa ja kaikki oli taas hyvin. Tästäkin vähän kuvia: 
Ja juhlimisien jälkeen on taas ollu normi päivät. Ollaa käyty vähä kaikkialla pyöriis tääl vaasassa ja oltu vaan. Mutta mä tästä meen värjäämään hiukset !! blondiks, Pitäkää peukkuja !!1 kommentti:

  1. Ihania kuvia:)

    lets-get-glamorous.blogspot.com
    XX Elizabeth

    VastaaPoista